Raluca Lazaroi
104 vizualizări 7 iul 2019

Poliţiştii din Botoşani şi medicii legişti au ridicat, sâmbătă, din locuinţa unde părinţii se pregăteau de înmormântare, trupul unui tânăr de 19 ani, care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franţa şi care a fost, vineri, repatriat.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinţii celui decedat.

În acest sens, a fost depusă o plângere la poliţie, prin care părinţii băiatului mort au cerut o anchetă, ei nefiind mulţumiţi de rezoluţia poliţiei franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Conform aceloraşi surse, în Franţa nu a fost efectuată necropsia, deoarece poliţiştii nu au avut suspiciuni asupra decesului tânărului de 19 ani.

Acesta a murit într-un accident pe o autostradă din Franţa, în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16.

Accidentul s-a petrecut pe 22 iunie în Franţa, în timp ce tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, a coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla şi a mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

„Nici din primele probe prelevate sâmbătă de medicii legişti nu sunt suspiciuni legate de decesul tânărului. Se efectuează necropsia, trupului tânărului urmând să fie eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor legale”, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Citește și: