Vasile Magradean
88 vizualizări 9 dec 2019

Potrivit unui comunicat al ISU Cluj transmis, luni, la accident au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj.

„Am fost solicitaţi să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion - atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieşirea din municipiul Dej spre Bistriţa. A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la spital”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

Ofiţerul de presă al Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, Andreea Mureşan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la nivelul unităţii militare din Prundu Bârgăului s-a constituit o comisie administrativă care cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

„La faţa locului se află o autospecială pentru evacuarea tehnicii, cauza evenimentului rutier fiind investigată de poliţie. Camionul militar aflat pe pod făcea parte dintr-un convoi care se deplasa într-o misiune de transport de la Prundu Bârgăului – Bistriţa spre Turda”, a spus Mureşan.

Aceasta a precizat că militarul transportat la spital este în stare stabilă şi a suferit leziuni în zona feţei.

 

Citește și: