Vasile Magradean
643 vizualizări 17 oct 2019

Poliţia anunţă că îl audiază pe bărbatul care a vrut să arunce un lichid în căruciorul unei fetiţe

Poliţia din Maramureş anunţă că l-a identificat pe bărbatul despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetiţa ei de 7 luni. Acesta e audiat la Poliţie.

„În urma postării pe o reţea de socializare a unei fotografii cu un bărbat, care ar fi ameninţat o femeie ce se plimba cu căruciorul în care se afla fetiţa sa, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu şi au desfăşurat verificări pentru identificarea victimei, a bărbatului şi stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat. În acest moment, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmaţiei, se află la sediul poliţiei pentru audieri”, anunţă poliţiştii din Maramureş.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei îl căutau pe bărbatul despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetiţa ei de 7 luni. Femeia a postat un avertisment pe Facebook despre incident.

„L-am observat prima dată peste drum de şcoala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat şi am traversat strada, s-a ţinut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea şi o furculiţă şi un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenţionează să facă şi i-am cerut să plece ameninţându-l că o să chem poliţia, s-a îndepărtat cu greu ameninţându-mă şi înjurându-mă. Ulterior s-a ţinut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliţie, locală, ordine publică, nimic. Oraşul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerşetori şi persoane dubioase”, scria femeia.

Ştirea iniţială. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea şi urmează să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia.

„Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au autosesizat din oficiu în urma apariţiei unei postări pe Facebook care se referă la un bărbat care ar fi încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era un minor şi efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a faptelor. S-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea şi urmează să se stabilească dacă cele relatate corespund realităţii şi să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia”, a spus Meteş.

O femeie din Sighetu Marmaţiei a scris pe Facebook că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiţei sale de 7 luni.

„L-am observat prima dată peste drum de şcoala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat şi am traversat strada, s-a ţinut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea şi o furculiţă şi un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenţionează să facă şi i-am cerut să plece ameninţându-l că o să chem poliţia, s-a îndepărtat cu greu ameninţându-mă şi înjurându-mă. Ulterior s-a ţinut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliţie, locală, ordine publică, nimic. Oraşul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerşetori şi persoane dubioase”, a scrie femeia.

În opinia acesteia, autorităţile locale ar trebui să ia măsuri.

„Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu ştiam cum să-mi protejez copilul, cum să plec din jurul lui, să scap de el. Mămici, vă rog distribuiţi şi feriţi-vă copiii de aceşti indivizi! Am revenit cu poză, din nou era la Şcoala de muzică! Feriţi-vă de el!”, a mai scris femeia.

Citește și: