Gandul
95 vizualizări 16 ian 2020

Accidentul a avut loc în localitatea Călineşti iar bpărbatul a părăsit locul, deşi copilul lovit avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie 2020, pe raza localităţii Călineşti, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcţia Călineşti spre Valea Corbului, ar fi acroşat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, după care şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiaşi localităţi. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează IPJ Argeş, potrivit adevărul.ro.

Pe numele primarului a fost deschis dosar penal iar copilul, rănit uşor, a fost transportat la spital pentru efectuarea de îngrijiri medicale.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, mai precizează IPJ Argeş.

Sursă FOTO: Cătănea Dorin / Facebook


 

 

Citește și: