Departamentul Social - Mediafax
143 vizualizări 8 oct 2019

ROMANIA, MARŢI

VREME DEOSEBIT DE RECE

Vremea va fi deosebit de rece, anunţă meteorologii care au emis şi o informare fără cod valabilă pentru toată ţara până mâine dimineaţă la ora 10.00. Maximele termice se vor încadra între 9 şi 17 grade Celsius iar cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei. Izolat va ploua în centrul ţării şi în est iar vântul va sufla cu intensificări pe litoral.

ROMANIA, MARŢI NOAPTEA

TEMPERATURI FOARTE SCĂZUTE, CEAŢĂ ŞI BRUMĂ

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin în majoritatea regiunilor. Minimele vor fi foarte scăzute, între -2 şi 8 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei temperatura nocturnă va ajunge la -8 grade Celsius. La câmpie se va produce ceaţă, iar în centru şi la deal se va produce brumă.

BUCURESTI

CRESC TEMPERATURILE DE MÂINE

În Capitală vremea va fi deosebit de rece azi, cu cer variabil şi vânt moderat. Maxima zilei va fi de 14 grade, iar minima de 4 grade Celsius. De mâine vremea se încălzeşte iar temperaturile ajung la cele normale pentru luna octombrie. Joi vor fi condiţii de ploi slabe iar vântul va avea intensificări de scurtă durată.

MUNTE

NINSORI, STRAT NOU DE ZĂPADĂ

La munte, în Carpaţii Orientali şi Meridionali va ninge iar la altitudine se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări şi va spulbera zăpada. În zonele montane din Moldova şi Transilvania precipitaţiile vor fi mixte. Maximele se vor încadra între 2 şi 12 grade iar minimele vor ajunge la -7 grade Celsius.            

ŢARĂ

VREME MAI CALDĂ DE MIERCURI

De mâine vremea devine mai caldă, apropiată de normalul perioadei, în toată ţara. Maximele vor ajunge la 22 de grade Celsius iar minima va fi de -6 grade în Transilvania. În vest şi nord sunt posibile ploi slabe. Joi se răceşte uşor în zonele intracarpatice şi se încălzeşte în rest. Ploile vor apărea în vest şi nord-vest, iar noaptea în sudul ţării. Vântul va sufla cu intensificări la munte iar dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Citește și: